SİNOP / MERKEZ - Gazi Mustafa Kemal İlkokulu

May

3A sınıfımız Ata'mızın Huzurunda.

May

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımızı Yaptık.

İlköğretim Haftası Kutlamalarındayız.

Sinop Kaşifleri.

Proje sahipliğini Müdür Yardımcımız Erdem Bozkurt, 3A sınıfı öğretmenimiz Aslı Toraman Ceran, İngilizce öğretmenimiz Melek Çimen'in ve 3A sınıfı öğrencilerimizin yaptığı projemizi, proje ortağımız Sinop İl Tarım Müdürlüğü Bitkisel Üretim Şube Müdürlüğüyle gerçekleştirdik.

TARIM VARSA HAYAT VAR.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz ve Gazi Mustafa Kemal İlkokulu ile hazırlanan "SİNOP KAŞİFLERİ" projesi kapsamında Bitki Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürümüz Yakup YÜZBAŞI, Ziraat Mühendislerimiz Zafer KURT, ve Cem SÖNMEZ'İN uygulamalı anlatımları ile öğrencilerimize kabali köyünde bulunan demastrosyon alanında bilgi verildi ..

"Tarımsal nüfusun gençleşmesi tarımın geleceği açısından ne kadar önemli ise, çocuklarımızın, gelecek nesillerimizin de tarımsal faaliyetlerle tanışması, hayvana, bitkiye ve toprağa dokunması, gıdanın üretiminden tüketim aşamasına kadar geçen serüvenini bilmesi de tarımın geleceği açısından bir o kadar önemlidir"

Ulaşım için teşekkürler Sinop Belediyesi.

Müdür Yardımcımız Erdem Bozkurt'a, 3A sınıfı öğretmenimiz Aslı Toraman Ceran'a, İngilizce öğretmenimiz Melek Çimen'e, öğrencilerimize ve velilerimize ayrıca, Sinop İl Tarım Müdürlüğü Bitkisel Üretim Şube Müdürü Sayın Yakup Yüzbaşı ve personeline teşekkür ederiz.

Haz

Proje sahipliği Müdür Yardımcımız Erdem Bozkurt, 1A sınıfı öğretmenimiz Meral Turan, 1D sınıfı öğretmenimiz Sedef Baydur, 1E sınıfı öğretmenimiz Nurcan Yanık, 2C sınıfı öğretmenimiz Şenay Yılmaz, 3B sınıfı öğretmenimiz Seyhat Kavazak Güven tarafından yapılan ve 27 Mayıs 2022 Cuma Günü Saat 10:30''da Okulumuz Bahçesinde "Paylaştıkça Çoğalırız" adlı projemizle Lösev yararına öğrenci ve velilerimiz tarafından düzenlenen kermesimiz İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ercan Yıldız'ın teşrifleriyle ve kurdele kesmesiyle açıldı.

Kermes bitimiyle birlikte saat 13:30' da öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla, İtfaiye önünden hareket edilerek, Sakarya Caddesinde farkındalık yürüşü yapıldı ve aynı güzergahtan okulumuza dönüldü.